Over Spot-on Coaching

Leef je leven licht.

Leef je leven licht is de life purpose van Ingrid. Het gaat over het ten volle uit leven, je leven vrij leven. Leven van binnen naar buiten in plaats van buiten naar binnen. Vanuit je hart, je passie, je eigen pad volgen in plaats van continu bezig te zijn om te voldoen aan verwachtingen van anderen.

Leef je leven licht betekent ook: durf het licht op jou te laten schijnen, durf in de spotlight te staan. Het is tijd voor jou! Zet de spot op jezelf!

Over Ingrid

Ingrid wil jou enthousiasmeren en uitdagen om ook jouw leven licht te leven. Zodat de spot weer vol aan kan om jou in het licht te zetten.

Spot-on is ook de stijl van coachen van Ingrid. Ingrid is authentiek, energiek en gepassioneerd in haar werk als coach. Ze neemt geen blad voor de mond, is spot-on en gaat altijd uit van de vraag wat mensen drijft. Ingrid houdt je een spiegel voor en brengt je in beweging, geeft nieuwe inzichten en maakt jou nieuwsgierig naar jezelf. Toegankelijk, nuchter, scherp, warm, licht, verbonden, soms provocatief en confronterend, maar altijd met een dosis humor èn noodzakelijk om vervolgstappen te zetten in jouw ontwikkeling.

Unknown

Ervaring

Ingrid heeft ruim 20 jaar ervaring in de financiële sector. Verandertrajecten hebben hierbij altijd haar bijzondere aandacht getrokken: organisatieonderdelen in opbouw of ontwikkeling, afdelingen die zijn samengevoegd of het herinrichten van teams waardoor mensen beter in hun kracht worden gezet. Altijd vanuit de aandacht voor het individu.

Om haar coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen heeft Ingrid de opleiding Co-Active Coach gevolgd, zowel de leergang Fundamentals als de vervolgopleiding Intermediate. Beide opleidingen zijn ICF (International Coach Federation) geaccrediteerde opleidingen.

Daarnaast is Ingrid officieel gelicenseerd Insights practitioner. Insights is een krachtig, eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel, mensen meer inzicht geeft in zichzelf èn in anderen. Een mooie manier om de kracht van je eigen ik te (her)ontdekken en een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Durf in de spotlight te staan. Het is tijd voor jou! Zet de spot op jezelf!

Contact