Voor wie?

Jouw echte ‘IK

Mijn coaching is voor iedereen die wil dat zijn leven aansluit bij zijn ‘echte’ ik en het maximale uit zijn leven wil halen. Of het nu privé is of op het werk; ik help je om verandering te realiseren, te versnellen of er beter mee om te gaan. Ik begeleid jou of je team om dit vanuit eigen kracht te bewerkstelligen.

Hierbij kunnen we bijvoorbeeld ook Insights Discovery inzetten, dat jou in combinatie met je persoonlijk profiel meer inzicht geeft in jezelf.

Jouw Doel

Ingrid wil jou enthousiasmeren en uitdagen om ook jouw leven licht te leven. Zodat de spot weer vol aan kan en jij je leven weer voluit kunt leven. Dus wil je bijvoorbeeld effectiever of met meer voldoening werken? Wil je meer rust en meer balans in je leven? Wil je minder stress of minder financiële druk? Of heb je een ander doel voor ogen, bijvoorbeeld een nieuwe baan, een promotie, een gezondere leefstijl, een boek schrijven, een bedrijf starten, of iets anders? Met de Co-Active Coaching van Spot-On Coaching kun jij je doel helder krijgen en bereiken!

Iedereen kan groeien

Niemand is ooit uitgeleerd of kan niet meer groeien. Of je nu aan het begin van je carrière staat of bijna met pensioen gaat. Of je nog thuis woont bij je ouders of een druk gezinsleven hebt. Als mens zijn we altijd aan verandering onderhevig. Zowel in de privésfeer als op het werk. Je zult je continu moeten aanpassen en ontwikkelen, wil je het meeste en beste van jezelf uit je leven halen. Individuele coaching kan hierbij een uiterst effectief middel zijn.

Indivuele coaching is bij mij dus altijd maatwerk en volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoefte.

Contact