Coaching

Persoonlijke Coaching

Geef aandacht aan jezelf met persoonlijke coaching. In ons drukke leven is een moment van reflectie soms echt nodig. Even stilstaan, de balans opmaken, terug in je kracht komen en van daaruit de volgende stap nemen.

Leiderschap Coaching

Om je eigen unieke leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen. Leiderschap coaching is een van de krachtigste manieren om jezelf te ontwikkelen tot een succesvol leider. Leiders die werken met een coach zijn aangetoond betere leiders!

Team Coaching

Teamcoaching is een effectieve manier om binnen afdelingen of organisaties de samenwerking te verbeteren of doelgerichter tot resultaten te komen. Dit kan zijn bij startende teams die hun doelen willen vaststellen en hoe iedereen daar aan kan bijdragen. Of teams die al een tijdje onderweg zijn en samen willen stilstaan bij hun functioneren.

Durf in de spotlight te staan. Het is tijd voor jou! Zet de spot op jezelf!

Voor wie?

Mijn coaching is voor iedereen die wil dat zijn leven aansluit bij zijn ‘echte’ ik en het maximale uit zijn leven willen halen. Of het nu privé is of op het werk; ik help je om verandering te realiseren, te versnellen of er beter mee om te gaan.

Hoe ziet het coachtraject eruit?

Ik coach in het Nederlands of Engels, face-to-face, op locatie, via de telefoon of via skype of zoom. Wat voor jou wenselijk is en wat past bij jouw ontwikkelvraag. Ik help je op weg om scherpe inzichten te krijgen in je eigen gedrag. Maar zelf in actie komen is wat vervolgens het verschil zal maken in de praktijk.

Wat is CO-ACTIVE coaching?

De term Co-Active verwijst naar de actieve rol die zowel coach als klant in de coachrelatie innemen om tegemoet te komen aan het doel van de klant. Co staat voor collobaration de directe samenwerking tussen coach en client. Active omdat jij een actieve rol en bijdrage levert in jouw ontwikkeling.

Contact