Hoe ziet een coachingtraject eruit?

Hoe en wat?

Ik coach in het Nederlands of Engels, face-to-face, op locatie, via de telefoon of via skype of zoom. Wat voor jou wenselijk is en wat past bij jouw ontwikkelvraag.

Inzichten

Ik help je op weg om scherpe inzichten te krijgen in je eigen gedrag. Maar zelf in actie komen is wat vervolgens het verschil zal maken in de praktijk. Verandering betekent namelijk niets als het alleen op papier staat of in je hoofd zit. Er is durf en actie voor nodig om keuzes echt te maken en voluit te gaan leven. Pas dan weet je het beste uit je leven en carrière te halen. Ik help je om deze verandering te realiseren.

Eerste sessie

De eerste sessie is de zogenaamde introductiesessie. Hiermee leggen we de basis voor de coaching; wie ben je en wat is belangrijk voor jou, je doelen komen aan bod, hoe we samenwerken, onze wederzijdse verwachtingen en afspraken. We spreken daarna de eerstvolgende coach gesprekken af. Deze eerste coachsessie is al heel co-actief; je komt direct in beweging en samen maken we je doel helder. Je hebt je eerste stap gezet! Duur: ong. 90 minuten.

Vervolg gesprekken

De volgende coachgesprekken vinden meestal 2 x per maand plaats en duren ong. 60 min. Samen zijn we steeds gefocust op wat het meest belangrijk is voor jou en we vinden de meest natuurlijke weg voor je om die veranderingen te realiseren die jij wilt. Daarnaast zul je ontdekken wat je unieke talenten zijn, waar je passie ligt en welke sterke kanten een bijdrage leveren aan je succes.

Laatste sessie

In de laatste sessie evalueren we wat je hebt bereikt en ronden we af. Duur: ong. 60 min

Durf in de spotlight te staan. Het is tijd voor jou! Zet de spot op jezelf!

Contact